Després del Park(ing) day

Conclusions i imatges del Conta Contes Creatiu

@CalaixA

Dues setmanes després de l’esdeveniment del Park(ing) day al Calaix ambiental seguim amb molt bon sabor de boca per les fites aconseguides amb l’activitat de Conta Contes Creatiu, que va consistir en explicar quatre històries de rerefons ambiental i de final obert, a concloure gràcies a la participació dels oients.

La nostra iniciativa va ser una de les 40 instal·lacions que el divendres 21 de setembre van ocupar i transformar en el seu imaginari de ciutat un total de 64 places d’aparcament públiques, que equivalen a 812 m2 d’espai públic. Al web de l’esdeveniment podreu veure un vídeo amb algunes de les places transformades.

En concret, a l’activitat de Conta Contes hi van participar 10 nens i nenes i 15 persones adultes, principalment residents a les proximitats de l’aparcament ocupat. La rebuda dels contes va ser molt positiva, malgrat que la majoria d’infants tenien entre 3 i 6 anys, pel que es van adaptar les dinàmiques a aquesta edat. Per completar les aventures dels contes, els participants van aportar diverses propostes, tot dibuixant els elements que permetien solucionar les problemàtiques plantejades.

També nombroses persones es van atansar, interessant-se per conèixer en què consistia la iniciativa, de manera que van tenir lloc algunes converses i reflexions sobre l’ús de l’espai públic i com replantejar-lo amb el veïnat.

Diversos participants van mostrar-se molt decebuts en saber que l’activitat no es repetiria fins d’aquí un any… Sembla que s’ho van passar d’allò més bé!

Agraïm la col·laboració a tots els participants i molt especialment a: Josep Llanguas, que va complementar l’activitat amb interessant informació sobre les plantes que decoraven el pàrquing; a la botiga BNC Hemp Growshop i Hort urbà que ens va cedir per l’activitat diverses plantes de cultiu ecològic; a Gema Liberato pel seu suport en el muntatge de l’activitat; i a la organització del Park(ing) day Barcelona.

Aquí us deixem amb algunes imatges del Conta Contes.

1020238.jpg

1020234.jpg

1020242.jpgIMG-20180921-WA0003.jpg

IMG-20180921-WA0002.jpgIMG_20180921_182606.jpg1020246.jpg

IMG_20180921_165840

2 thoughts on “Després del Park(ing) day

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s